Gå til innhold
< Kurs og arrangementer

Hva kan du bruke alle restene fra julemiddagene til?

Nå går vi inn i en tid med mye fokus på mat. Overflod av mat. I denne streamen får du tips til hvordan du skal ta vare på restene.

Påmelding

Logg deg inn så slipper du å fylle ut skjema.

Logg inn

Personopplysninger

Loading

Vi fant ingen opplysninger om deg. Sjekk at mobilnummeret er riktig eller skriv inn opplysningene som mangler

Stemmer opplysningene? Hvis ikke, oppdater i skjema

Loading




* Påkrevd felt

Går det an å bruke restene etter pinnekjøttmiddagen til noe annet? 

I desember har de fleste av oss både annerledes og mer mat på bordet enn resten av året. Dette er også en tid det er vanlig å ha gjester og kose oss litt ekstra med tradisjonsmat. Men hva skal man gjøre med restene? For det er ikke til å komme unna, det er alltid rester etter julebord, juleselskap og julemiddag. 

I denne streamen skal Mette Nygård Havre gi oss tips til hva vi kan trylle fram av nye retter med gode smaker av restene fra julematen. 

Mette Nygård Havre

  • Leder folkebevegelsen Spis opp maten, foredragsholder, daglig leder i eget selskap; Grønne verdier.
  • MetteNygårdHavre_stort-1024x1024.jpegBakgrunn som journalist hos TV2.no og kommunikasjonssjef i renovasjonsselskapet BIR AS. 
  • Ønsker å reise land og strand rundt for å motivere folk til å redusere eget matsvinn.
  • Fikk Q-meieriene til å endre datostemplingen på melk til "Best før, men ikke dårlig etter".
  • Prøver å påvirke flere produsenter til å endre datomerking og informere på sine produkter at vi må bruke sansene!

NITO Klima og MIljø

Dette er et webinar initiert av nettverk for klima og miljø. Dette er et nettverk som ligger under NITO Oslo Akershus, men åpent for deltagelse for alle NITO medlemmer som har et engasjement for klima og miljø. 

De neste kurs og arrangementer

Utvalgte arrangementer med utgangspunkt i NITO Oslo og Akershus (men åpent for alle NITO-medlemmer)