Gå til innhold
Fem folk som står rundt et bord og smaker på øl.
< Kurs og arrangementer

Fra korn til glass

Visste du at ølbrygging er en kombinasjon av presisjonsarbeid og kreativitet? Bli med på en reise gjennom ølbryggerens verden, der korn blir til flytende gull.

Registration Details

Log in and you don't have to fill in all your personal information

Log in

Personal information

Loading

Adress not found. Enter the missing information

Is the information correct? If not, update in form

Loading

Employer

Loading

We do not know this employer, please enter the address below

Loading

Activities

Friday 10/25/2024 16:00-18:00

Course activity is required

Send invoice to

Other address

Loading




* required field

Brygging av øl er en fascinerende prosess som har utviklet seg gjennom århundrer, fra tradisjonelle metoder til moderne teknologiske løsninger. Hver fase i produksjonen spiller en nøkkelrolle i å forme smaken, aromaen og teksturen til det ferdige produktet.

Fra malting og mesking til gjæring og tapping.

På denne ølsmakingen kommer Richard fra Mack og presenterer hvordan de utvikler og lager øl, i tillegg til å fortelle litt om historien til Mack. 

Det blir seks forskjellige øltyper å smake på. Alt fra lette pilsnere med sprø, bitre humletoner til tunge stouts med sjokolade og kaffe. 

Det er også mulighet for å få noe å spise og dette må forhåndsbestilles. Du kan velge mellom tre retter og det må hukes av for det du ønsker under påmeldingen. Noter ned hvis det er noen mathensyn som må tas. 

Praktisk informasjon: 

  • Oppmøte kl 16:00 på Gustus
  • Egenandel på 250 kr for yrkesaktive og 100 kr for studenter
  • Ved påmelding må det endres slik at faktura sendes til privatadresse, ikke til arbeidsgiver
  • Inkludert i egenandelen er seks ulike ølsorter og maten. Drikke til maten må du betale selv.
  • Egenandelen må være betalt før du kommer på arrangementet
  • Dette er et lukket arrangement kun for medlemmer i NITO
  • Det er begrenset antall plasser, så her blir det først til mølla
  • Påmeldingsfrist er 18.oktober pga matbestilling