Executive videreutdanning: Prosjektledelse 1
Vil du lære mer om å lede prosjekter, eller bli tryggere i din rolle som prosjektleder? Studer prosjektledelse i regi av NITO på OsloMet. Studiet kan inngå i en erfaringsbasert master i ledelse.
Å kunne lede prosjekter har blitt en nøkkelfunksjon for å håndtere det stadig økende endrings- og utviklingsbehovet i alle typer virksomheter. Gjennom å ta grunnleggende prosjektledelse vil du tilegne deg solid kompetanse knyttet til prosjekter og prosjektledelse, og stille sterkere i planlegging, gjennomføring og realisering av prosjekter.
Executive videreutdanning: Prosjektledelse 1
Styring mot verdiskapende prosjekter – gir god forståelse for moderne prosjektarbeid, hvor medarbeidere sammen skaper leveranser på tvers av fag, avdelinger og organisasjoner. Det legges vekt på innsikt i mer agile og tilpassede tilnærminger for å håndtere usikkerhet, sikre måloppnåelse og involvering fra relevante aktører.
Executive videreutdanning: Prosjektledelse 1 består av tre samlinger, over to hele dager.
10.-11. februar 2025 (fysisk samling i OsloMets lokaler)
24.-25. mars 2025 (digital samling)
05.-06. mai 2025 (digital samling)Det tas forbehold om endringer.
Executive videreutdanning: Prosjektledelse 1 kan inngå i en erfaringsbasert master i ledelse (Master of Management) ved OsloMet.
Torgeir Skyttermoen forteller om studieemnene Prosjektledelse 1 og Prosjektledelse 2.
NITO tilbyr også Executive videreutdanning: Prosjektledelse 2, som bygger på det grunnleggende emnet.
Executive videreutdanning: Prosjektledelse 1 gir en bred innføring innen feltet prosjektledelse, mens neste nivå går mer i dybden særlig knyttet til prosjektlederfunksjonen.
Studiet passer for deg som er eller ønsker å bli prosjektleder. Det er også aktuelt for deg som jobber i prosjekter eller som leder en virksomhet.
Avgiften inkluderer
Bevertning kr 400 eks. mva. per dag ved fysisk oppmøte. Reise og opphold må bestilles av deltaker selv, og kommer derfor i tillegg.
Kursmateriell på ca. 1100 kommer i tillegg. Studentene må selv bestille materiellet, etter bekreftet plass, hos Akademika.
NITO sørger for nødvendig informasjon om bestilling.
Muligheter for å få studiekostnadene dekket
Mange arbeidsgivere dekker kostnaden for NITOs kurs. Det kan derfor være lurt å høre med lederen din om støtte til dette.
Du kan også søke til Statens lånekasse for utdanning, som tilbyr lån og stipend uansett hvor mange studiepoeng du tar.
Er du arbeidssøkende og medlem i NITO kan du søke om å få støtte til kompetansehevende kurs fra NITO for å få dekket deler av studieavgiften.